При възникнали въпроси ?

АСЕРА ЕООД

За нас

Имейл

office@acera-bg.com

Адрес

гр.София
бул. Ботевградско шосе № 264

Ако искаш хората да ти гласуват доверие, първо трябва ти да им се довериш!!!!

Стремежът ни към намиране на перфектната комбинация между безкомпромисно качество на гарантирано подходяща цена ни прави конкурентноспособни при изпълнение на множество идеи и проекти независимо от техните размери и трудност.

Сътрудничеството на компанията с фирми от различни браншове и бързо изградените успешни бизнес-взаимоотношения са още едно доказателство за високия професионализъм и лоялността на нашия екип.

Съвместната дейност е от полза както за нашата компания – така и за нашите клиенти, тъй като в наше лице те могат да разчитат на стабилност, коректност и лоялност.

Безкомпромисно качество

АСЕРА ЕООД

Ние сме бързоразвиваща се компания специализирана в областта на строителния екстериор. Услугите, които предлагаме включват всички необходими строителни дейности за изграждане на  вертикална планировка, а именно – геодезия, изкоп, обратен насип, канализация, доставка и монтаж на паваж, поддръжка и др. 

Предлагаме ви изцяло завършен цикъл от услуги

Доставка на материали

Монтаж

Предаване в експлоатация

Поддръжка

С разрастване на нашите умения, възможности и разбира се непрестанната воля за развитие и усъвършенстване се оформи един завършен цикъл включващ: доставка на материали, монтаж и предаване в експлоатация.Благодарение на нашите основни принципи, а именно коректност, качество и индивидуален подход , ние можем да предложим най- ефективните решения за всеки проект.

АСЕРА ЕООД ПОДПИСА ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG05M9OP001-1.003-1376-C01 ПО ПРОЕКТ „ЗАЕТОСТ ЗА БЕЗРАБОТНИ И НЕАКТИВНИ ЛИЦА В АСЕРА ЕООД”.

Договорът е по процедура BG05M9OP001-1.003 „НОВО РАБОТНО МЯСТО 2015” и е финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Целта на проекта е разкриване на нови устойчиви работни места за безработни и неактивни лица. Обща стойност: 153 807.60лв., от които 130 736.46лв. европейско и 23 071.14лв. национално съфинансиране. Проектът стартира на 24.08.2016г. и е с продължителност 20 месеца.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!