Email

office@acera-bg.com

Address

гр.София, бул. Ботевградско шосе № 264

Geodesy

За изпълнението на всеки един обект е необходим комплекс от геодезически услуги. Те са свързани с проучването, проектирането, строителството и експлоатацията на обектите.

Чрез геодезическата снимка / заснемане се определя точното положение на характерни точки, които впоследствие се нанасят в план, цифров модел или карта. Определянето на положението на точките дава възможността да се изгради моделът, по който ще се изпълнява строителството. Чрез изграждането на проект на вертикална планировка (модел) се уточняват всички детайли за прецизната работа на обекта. Без геодезическото заснемане се рискува да бъдат допуснати множество грешки при изграждането на проекта. То стои в основата на всеки проект.

Под трасиране се разбира „разчертаване“ на вече одобреният работен проект върху терена, където ще се изпълнява. Чрез отбелязването на различни точки, прави, равнини или повърхнини се дават точни и ясни очертания за изпълнение на проекта. Трасирането е обратното действие на заснемането. То е неизменна част от коректното изпълнение на строителството.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!