Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

МОНТАЖ

ТЕХНИКА И ЕТАПИ

Качественият монтаж, който предлагат нашите професионални екипи гарантира дълги години безпроблемно използване на положената настилка, независимо от натоварванията или атмосферните условия, на които е подложена.

От голяма важност за монтажа е и предварителната планировка и подготовка на терена, поради което Ви препоръчваме да се възползвате от комплексната ни услуга.

_acera

ПРОЦЕДУРИ

ИЗКОП, УПЛЪТНЯВАНЕ НА ЗЕМНО ЛЕГЛО, НАСИП ТРОШЕН КАМЪК

Полагане на основен слой от необработени, едрозърнести минерални материали (трошен камък/фракция).
Слоят служи както за твърда, така и за дренажна основа. Необходимо е прецизно подравняване и трамбоване на слоя и подготвяне за посипка със ситен пясък за настилка с предимно пешеходно натоварване: височината на слоя трябва да бъде не по- малка от 15- 20 см, с големина на фракцията 8-18 мм или по-голяма за настилка с автомобилно натоварване: височината на слоя трябва да бъде не по- малка от 30-50 см, с големина на фракцията 8-18 мм или по-голяма.

ПЯСЪЧНО ЛЕГЛО

Полага се слой фин пясък за пясъчно легло – около 3-5 см, с размер на фракцията 0-5 мм, преди който може да се постави и допълнителна изолация от геотекстил. Геотекстилът служи за поддържане дренажните свойства на трошения камък. След посипването се подравнява прецизно.

ПОЛАГАНЕ

Полага се избрания бетонов продукт в съответната шарка и модел, чрез допълнително фиксиране на продуктите един в друг и по цялата горна повърхност, за да се захванат стабилно за дистанционерите си и да не остане въздух под тях; минималната фуга е от 2- 4 мм.
Препоръчително е полагането да започне от край или ъгъл, за да се спести излишното рязане на павета. Задължително се трамбова, преди фугирането, като се започва от вън навътре по продължение на цялата площ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Пишете ни!

Имате въпроси или нещо, което Ви интересува относно продуктите и услугите ни? Пишете ни и ниеще Ви отговорим.